Bismillahirahmanirrahim

Selamat Datang...

[ My Quotation ]

‎; Do not think of the few things you did not get after praying.
Think of the countless beautiful things Allah gave without asking .

Sunday, 30 December 2012

Empat Jenis Pemarah






Kenali empat jenis pemarah :

A) orang yang cepat marahnya.tapi lambat redanya.
B) orang yang lambat marahnya.dan lambat pula redanya.
C) orang yang cepat marahnya.cepat pula redanya.
D) orang yang lambat marahnya tapi cepat redanya.

Korang jenis yg mana? Sudah tahu?
YA, anda tahu mana yang lebih baik. PERBAIKI..! (^_^)

Assalamualaikum & salam sejahtera,,,haaaaa kali ni abgshaz nak kongsi dengan you all  tentang jenis-jenis marah yang ada dalam dunia ni,,,,ok firstly,,,kategori A,,,,ni jenis marah yang tak berapa ok,,,kenapa?? sebab orang yang macam ni tau nak marah je,,,dah la cepat marah lepas tu marah pulak lambat nak sejuk balik,,,,susah orang macam ni kita nak jadikan kawan,,,
Secondly,,,kategori B,,,,marah jenis ni pun tak ok sangat sebab orang yang macam ni lambat marahnya tapi bila dah marah lambat plak nak sejuk,,,mmmmm,,,
Yang seterusnya marah kategori C,,,haaaa marah ni pun tak ok jugak,,,kenapa?? sebab orang kategori C ni,,,senang nak marah orang lain tapi yang bagusnya cepat sejuk dan reda marahnya tu,,,bagus kan??? hehehehe
ok,,,kategori yang last sekali yang abgshaz nk story kat you all ialah kategori D,,,,haaa orang yang marahnya kategori ni,,,bagusss dan terbaikk,,,,sebab orang kategori D orang yang banyak sabar,,,mereka susah nak marah,,,lambat nak marah,,,bukan diorang tak nak marah tapi tahap kesabaran diorang tu tinggi,,,,hahaha then bila dah marah cepat pulak redanya,,,sangat bagus kan kalau kita jumpa orang yang macam ni,,,abgshaz nak sangat jumpa orang yang macam ni,,,,,

Saturday, 15 December 2012

Hujung Semester 5

tup,,,tup,,,,tupp,,,dah sampai ke penghujung semester,,,,mmmmmm semester ni alhamdulillah,,,xde la banyak sangat masalah yang dikatakan luar kawalan,,,,everything is in my control orang putih cakap,,,,mmmmm assigment macam biasa laa,,,,bertimbun-timbun macam gunung,,,tapi semua dah settle,,,so now, prepare untuk final exam pulak,,,,kalau ikutkan hati nak tido je sampai hari exam,,,,,hahahahah

Photoshop Skill

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...